Waar gaat dit blog over?

Dit blog gaat over mijn ervaringen, inzichten en vragen.

Sunday, 10 March 2013

Alle begin is ....

Dit is mijn eerste blog. Ik begin met dit blog omdat ik vindt dat er meer originele Nederlandstalige teksten moeten komen over beweging, de Trager Approach, bewustzijn etc.

Ook helpt het schrijven van teksten met het vormen en ordenen van mijn eigen gedachten.
Suggesties voor onderwerpen zijn welkom.

Ik vindt het lastig te beginnen, maar alle begin is onwennig. Moeilijk vindt ik een te zwaar label. Denk aan een sessie met een nieuwe client, je weet beide nog niet wat je van elkaar kunt verwachten. Is dat dan moeilijk? Nee,het is slechts een fase waarbij je buiten je 'comfort zone' bent. Maar het blijft onwennig. Totdat je weet waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Dan is er einde aan het begin.

No comments:

Post a comment