Waar gaat dit blog over?

Dit blog gaat over mijn ervaringen, inzichten en vragen.

Friday, 20 December 2013

2013Nu 2013 richting zijn einde nadert is het tijd om even terug te kijken het afgelopen jaar. Er is veel gebeurd en ik heb grote stappen gezet. Dit jaar ben ik Trager Practitioner geworden, heb ik mijn eigen bedrijf gestart en mijn praktijk en groepslessen opgezet. Ook heb ik op verschillende beurzen gestaan. Veel geleerd over mensen, lichamen, Trager, ondernemerschap en mijzelf. Een jaar met pieken en dalen, meevallers en tegenslagen.

En 2014, wat gaat dat brengen? Dat valt natuurlijk te bezien. Op de kalender staat in ieder geval een tweetal open lessen op 22 en 29 januari. En mij 38ste verjaardag op 8 februari. Ook wil ik mijn sessies en groepsles verder promoten en nog meer de samenwerking met anderen opzoeken.
Ik wens iedereen een fijne kerst en een soepel en leerzaam 2014!

No comments:

Post a comment